VENTUR FINLAND OY AB

Kylpyhuone-ja ilmastointipuhaltimet

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.
Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja.
UUTUUS! Silent Design
Kylpyhuonepuhaltimet : Valikoimaamme kuuluu kylpyhuonepuhaltimia. Venturin kylpyhuonepuhaltimet on helppo asentaa, puhdistaa ja huoltaa. Kylpyhuonepuhaltimilla on hyvin laaja käyttöalue esim. kylpyhuoneet, pesutuvat, autotallit, varastot, yms. Tarjoamme myös yhtä markkinoiden hiljaisimmista kylpyhuonepuhaltimista – SILENT-sarjaa – joka tuottaa ainoastaan 26,5dB(A). Kylpyhuonepuhaltimiamme on saatavilla eri kokoonpanoilla, kuten tarkistusvalolla, takavedonestimellä, ajastimella, liiketunnistimella ja kosteus-säädöllä varustettuja malleja. Kanavapuhaltimemme sopivat vakio-kanavakokoihin ja soveltuvat sekä seinä- että kattoasennukseen. Kanavapuhaltimemme ovat IP45 suojattuja. Lisäksi on saatavilla myös 12V-malli. : Kylpyhuonepuhaltimet